20 de febrer 2006

Declaració d'intencions / Declaración de intenciones

El novembre del 2002, vaig crear la meva actual pàgina web, que podeu consultar amb l’enllaç que apareix a l’apartat de links d’aquest blog, amb l’objectiu de penjar-hi totes les fotos que vaig fer a la Hispacon del 2002, també coneguda com a Barnacon. Des de llavors, l’he anat omplint de moltes coses més, sobretot articles que envio a un parell de llocs dedicats al gènere i algun conte.

Un d’aquells llocs és el “Sitio de Ciencia-Ficción”, on fa temps que hi col·laboro. Dic tot això per que el meu propòsit és publicar aquí tots els articles i crítiques que hi sortin publicats a partir d’ara, encara que naturalment a posteriori. Així, en propers dies apareixerà aquí un comentari sobre “Aeon Flux” i un petit opuscle dedicat a les característiques dels vampirs.

Però això no és tot. S’esdevé que Fa temps vaig pronunciar una conferència sobre formes de govern galàctic a la Hispacon, convenció anual de la AEFCFT, de Saragossa. Està dividida en vàries parts i és possible que les col·loqui aquí, o al menys les més interessants.

Així que ja sabeu. Mantingueu-vos atents a aquesta pàgina.

***********************************

En noviembre del 2002, creé mi actual página web, que podéis consultar con el enlace que aparece en el apartado de links de este blog, con el objetivo de colgar todas las fotos que hice en la Hispacon de 2002, también conocida como Barnacon. Desde entonces, la he ido llenando de muchas cosas más, sobre todo artículos que envío a un par de lugares dedicados al género y algún que otro cuento.

Uno de esos sitios es el "Sitio de Ciencia-Ficción”, dónde hace tiempo que colaboro. Digo todo esto por que mi propósito es publicar aquí todos los artículos y críticas que salgan publicados allí a partir de este momento, aunque naturalmente a posteriori. Así, en próximos días aparecerá aquí un comentario sobre "Aeon Flux” y un pequeño opúsculo dedicado a las características de los vampiros.

Pero esto no es todo. Ocurre que hace tiempo pronuncié una conferencia sobre formas de gobierno galáctico en la Hispacon, convención anual de la AEFCFT, de Zaragoza. Está dividida en varias partes y es posible que las coloque aquí, o al menos las más interesantes.

Así que ya lo sabéis. Manteneos atentos a esta página.